Od kuda početi  – najčešće je pitanje sa kojim se susrećemo

Započnimo dogovorom

Da bismo imali dobili sliku vaše stranice prvo ćemo porazgovarati na tu temu. Postoje zahtjevi koji su pred vama kao i želje koje biste voljeli ostvariti kroz taj projekt. Sastati ćemo se prema dogovoru i tako započeti našu suradnju

Tekstualni i grafički materijal

Osigurat ćete nam sav tekst u digitalnom obliku i fotografije koje biste željeli vidjeti na svojoj stranici. Ako nemate fotografija napravit ćemo ih mi, a ukoliko trebate web shop sa rotacijom proizvoda, dostavit ćete nam sve izloške koje želite prezentirati na webu kako bismo ih snimili u studiju i pripremili ih za 360° rotaciju.

Izrada dizajna

Po odrađenom dogovoru i nakon zaprimanja materijala za web počinjemo sa izradom projekta. U dvije  faze šaljemo vam dizajn i nacrt stranice kako bismo se uvjerili da je prema vašim željama te udovoljava zahtjevima koje ste postavili.

Izrada web stranice

U ovom dijelu konstruiramo stranicu kakva će izgledati i funkcionirati u konačnici. Šaljemo vam testni link na kojem pratite napredak izvođenja radova.

Testiranje

Svaku napravljenu stranicu testiramo na različitim uređajima kako bismo utvrdili da li se ponaša u skladu sa zahtijevima što se tiče vizualnog područja kao i funkcionalnosti.

Ažuriranje

Ažuriranje web stranice u CMS-u možete napraviti sami nakon što vam održimo kratki on-line tečaj. Ukoliko su radovi na stranici ili web shopu zahtjevniji uz dogovor, napraviti ćemo to umjesto vas.

Domena i hosting

Vašu stranicu postavili smo na zakupljenu domenu, koju smo, ili sami zakupili ili smo vas uputili i pomogli vam da to napravite.. Ukoliko već imate domenu i želite postaviti novu web stranicu na nju za vas radimo transfer domene.

Izrada i implementacija virtualnih šetnji

Nakon što slikamo prostor napravit ćemo virtualnu šetnju, prezentirati je vama, promijeniti sitne detalje ako želite i ugraditi u vaš web.