PITAJTE NAS

telefonom, preko web-a ili mailom, nastojat ćemo odgovoriti na sva postavljena pitanja

Koliko vremena je potrebno za izradu web stranice

Jednostavnije web stranice (do 6 stranica uključujući i galeriju te kontakt formu) završavamo u roku od 5 dana ako su svi preduvjeti ispunjeni.Da bismo započeli s radom trebamo imati web adresu, prostor za smještaj stranice i materijale koje želite staviti na web.Izrada web shopova traje do 30 dana ako želite implementirati plaćanje karticama.Snimanje artikala u 360° uzima dosta vremena tako da je potrebno i na to računati.

Imate li prostor za smještaj moje stranice

Ne posjedujemo vlastite servere ali uzimamo u zakup za Vas prostor koji je potreban za smještaj sadržaja kojeg želite prikazati.

Koliko košta izrada jedne jednostavne web stranice

Cijene variraju zbog mnogo parametara koje Vas molimo da upišete u FORMU kroz koju ćemo, kad ju ispunite i pošaljete, vidjeti što trebate pa ćemo Vam se povratno javiti sa ponudom koja je neobavezujuća.

UPIT ZA PONUDU

Što je to SEO optimizacija

Optimizacija web stranice (eng. Search engine optimization – SEO) za internet tražilice sastoji se od niza aktivnosti koje su usmjerene prema podizanju posjećenosti stranica s tražilica. Spomenuto se ostvaruje kroz poboljšanje mjesta na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Bolje mjesto određene web stranice na internet tražilicama za željene ključne ostvaruje veći broj besplatnih posjeta i potencijalnih kupaca ili klijenata.

Može li se moja stranica gledati na mobitelu

Stranice su responzivnog karaktera pa ih možemo gledati na mobitelima, tabletima, laptopima ili kućnim računalima s velikim ekranom

Kako se održava stranica i tko će to raditi

Održavanje web-a je dodatna opcija koja se vrši prema potrebi

Kako ćemo započeti s radom na mojem web-u

Dogovorom oko koncepta straniceZakupom domene i hostingaPrebacivanjem materijalaDodatnim dogovorima kroz rad

Kakve materijale trebate za početak i kako vam ih dostaviti

Sve tekstualne i foto materijale koje ste mislili objaviti.Sav potrebni materijal dostavljate putem mail-a.

Hoćete li me naučiti kako da sam stavljam tekstove na svoju stranicu

Naravno, provest ćemo kratko školovanje u kojem ćemo Vas naučiti kako da dodate sadržaje na svoj web

Što je to domena

Domena je ime web stranice (npr. izrada-weba.com). Prefiks www se može pisati ili ne, ali to nije sastavni dio imena domene. Domene se ne kupuju: zakupljuju se na minimalno jednu godinu.

Što je to hosting

Hosting je server/kompjutor na kojem su smješteni svi fajlovi Vašega web sajta i dostupni su svim danima 0-24. I hosting se u pravilu zakupljuje na godinu dana, a cijena ovisi o više parametara (veličina fajlova, promet, programska podrška, lokacija i vrsta servera itd)

Što je CMS

CMS=Content Management System. Sustav (samostalnog) uređivanja sadržaja.